Beverwijk - Maniye - Detacheringsbureau
15707
post-template-default,single,single-post,postid-15707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Beverwijk

Beverwijk

Begin november gaat de weekmarkt van Beverwijk weer terug naar de oorspronkelijke plek in de Breestraat. De indeling zal wellicht wel hier en daar wijzigen.
Vanaf februari van dit jaar heeft de weekmarkt een andere tijdelijke plaats gehad. Dit omdat er op de vaste plek werkzaamheden aan riolering, kabels vervangen, wegdek en straatmeubilair gedaan moest worden.
In de tijdelijke opstelling heeft de markt een enorme positieve ontwikkeling doorgemaakt. De lintopstelling met het front naar elkaar toe heeft gezorgd voor nog meer het marktgevoel, gezelligheid en nog meer contact tussen de collega’s kooplieden. Ook de bezoekers en pers waren zeer te spreken van deze tijdelijke situatie.
Hierdoor zal met de indeling in de nieuwe vaste situatie zeer zeker rekening gaan worden gehouden.
Op dit moment wordt zeer hard gewerkt door de Maniye-marktmeesters Johan Boon, Ton Kok, mevrouw Reijmer van de gemeente Beverwijk alsmede de lokale marktcommissie  in de toekomst dit grote succes vast te houden.
Wij als Maniye hebben het volste vertrouwen hierin en zien voor de weekmarkt van Beverwijk een gezonde en zonnige toekomst tegemoet. Wat ons betreft is de weekmarkt Beverwijk een van de beste markten van Nederland!