Even voorstellen; - Maniye - Detacheringsbureau
15773
post-template-default,single,single-post,postid-15773,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Even voorstellen;

Even voorstellen;

E
Aangenaam, mijn naam is Ed Wijnberg

In een periode van 40 jaar heb ik met mijn stoffenkraam door heel Nederland op vele markten gestaan.
Gedurende deze periode heb ik als marktondernemer zitting gehad in vele Marktadvies- en overlegcommissies. In de afgelopen twintig jaar ben ik oprichter en voorzitter geweest van de Belangenvereniging marktondernemers Dappermarkt en mede-oprichter en ook voorzitter Stichting Koopcentrum Dappermarkt beiden te Amsterdam.

Door mijn jarenlang vertegenwoordigend werk vanuit de markt heb ik een intrigerende kijk gekregen in de diverse gemeentelijke organisaties.

Door mijn zienswijze en ervaringen heb ik mogen meedenken en meeschrijven aan verschillende ontwerpconcepten. Tevens werk ik veel samen met een advocatenkantoor Bestuursrecht waardoor garantie op een volledig juridisch afgedekt product kan worden geleverd.Binnen de gemeentelijke organisaties, maar ook verzelfstandigde marktverenigingen of –stichtingen ontbreekt het vaak aan professionele kennis op gebied van marktzaken. Dit kan voor u aanleiding zijn contact op te nemen met Maniye detachering en organisatie.

Daarom ben ik trots en verheugd te mogen bijdragen aan het succes van Maniye om een bijdrage te leveren aan het “Marktbeheer Totaalconcept”, zoals hier boven beschreven.