Maniye in Nijmegen - Maniye - Detacheringsbureau
15711
post-template-default,single,single-post,postid-15711,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Maniye in Nijmegen

Maniye in Nijmegen

Sinds half november 2017 vervangt Maniye detachering en organisatie de gemeentelijke marktmeester, de heer Renato Nijman, bij zijn afwezigheid als marktmeester.
De twee centrale markten op zaterdag en maandag van Nijmegen zijn gelegen in het hartje van Nijmegen, omgeven door historische gebouwen op de Grote Markt en in de drukke winkelstraten van de Augustijnenstraat/Burchtstraat en de markt op het Kelfkensbos.
Op woensdag is er de markt op de Couwenbergstraat.
Veel kooplieden in Nijmegen zijn geen onbekenden voor onze marktmeester, want op een kwartiertje rijden met de auto ligt Arnhem waar ook de marktmeesters van Maniye ingezet worden en waar ook diverse kooplieden zowel in Arnhem als Nijmegen actief zijn.
Voor Maniye is dit weer een nieuwe uitdaging. Op kort termijn zal de nieuwe marktverordening Nijmegen van kracht zijn.  Dit gaat altijd gepaard met meningsverschillen  op de markt door de verschillende kooplieden.
Het geeft maar weer eens aan dat Maniye detachering en organisatie zo langzamerhand een betrouwbare en herkenbare speler aan het worden is in Nederland op de markt van het vak marktmeester en marktmanager.
Naast Nijmegen levert Maniye op dit moment aan: Amstelveen,  Arnhem, Beverwijk, Haarlem, Utrecht en Rijen.
Ook is er samenwerking met de gemeente Amersfoort, afdeling havens en markten.
Voor zowel de grote als wel de kleine gemeenten levert Maniye maatwerk.
Al met al, en geen een uitgezonderd van onze opdrachtgevers, zijn tevreden over Maniye en staan voor een gezonde toekomst die zij willen uitstralen met hun markt(en) voor zowel hun kooplieden, bezoekers en de naastliggende middenstand. Een duurzame gedachte!!