Maniye nu ook in historisch centrum Hoorn. - Maniye - Detacheringsbureau
15781
post-template-default,single,single-post,postid-15781,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Maniye nu ook in historisch centrum Hoorn.

Maniye nu ook in historisch centrum Hoorn.


Met ingang van november 2019 heeft Maniye detachering en organisatie ook een marktmeester actief op het markt in het historische centrum van Hoorn.


De zaterdagmarkt is een begrip in Noord-Holland en met name West Friesland. De markt vormt zich als een lint door de gezellige straten in het centrum en heeft met zijn gezicht naar de winkels een goede binding en verstandhouding met de winkels en haar winkeliers.
Samen optrekken is een gelukkig huwelijk waardoor zij elkaar sterker maken.


De zaterdagmarkt is een grote markt en heeft naast de lokale functie en aanvulling op het aanbod van het midden en kleinbedrijf ook een sterke functie voor de regio.Al met al wederom een nieuwe uitdaging voor de Maniye-marktmeester Frank Stoel om zijn ervaring en kennis in de strijd te gooien. Zeker in de tijd van Sinterklaas, de Kerst en Nieuwjaar zal de historische binnenstad willen stralen in reuring en beleving.