Maniye nu ook in Maarssenbroek. - Maniye - Detacheringsbureau
15775
post-template-default,single,single-post,postid-15775,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Maniye nu ook in Maarssenbroek.

Maniye nu ook in Maarssenbroek.

M
Met ingang van half augustus van dit jaar  is Maniye-marktmeester Mas Hensen actief op de zaterdagmarkt in Maarssenbroek. Deze markt wordt gehouden op het parkeerterrein van winkelcentrum Bisonspoor.

Al in het begin heeft Mas laten zien uit welk goed hout hij is gesneden. Hij heeft voor de kooplieden en zijn contactpersoon van de gemeente Stichtse Vecht een app-groep aan gemaakt. Hierin komt alle informatie betreffende de markt Maarssenbroek in, zoals: mededelingen gemeente, vakantie of andere afwezigheid kooplieden en andere marktgerichte mededelingen.

Ook wist hij al snel de markt uit de breiden met een  bloemenman. Deze is zaterdag 7 september begonnen en was gelijk een van de trekkers van de markt. Mas heeft nog meer op zijn lijstje om zijn markt nog beter en aantrekkelijker te maken. Nieuwsgierig? Neem contact op met Maniye detachering en organisatie.
Op de foto Mas in actie! Nou ja actie. Goed bezig Mas.