Marktmeestersdag - Maniye - Detacheringsbureau
15700
post-template-default,single,single-post,postid-15700,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Marktmeestersdag

Marktmeestersdag

Op vrijdag 9 juni 2017 heeft de tweede Maniye-marktmeestersdag plaatsgevonden in restaurant Jasmin Palace in De Meern (Utrecht).
Deze dag was er voor om de marktmeesters die door Maniye detachering en organisatie worden uitgezet om te “teambuilden” op diverse vlakken. Tevens om hen in het zonnetje te zetten. Een kleine waardering voor een grote inzet

De vaste marktmeesters Johan Boon, Nils van Wees, Ton Kok en Frank Stoel genoten, samen met hun partner, van het zonnetje, een goed glaasje sap en een fantastisch diner. Helaas moest marktmeester Anne Mast verstek laten gaan voor zijn verdiende vakantie naar Terschelling.

Belangrijk was dat er tijdens het diner, maar zeker vooraf op het terras, volop gesproken werd over de ervaringen op de diverse markten. Naast ervaringen waren er veel tips, tools en ontwikkelingen van de diverse markten die door de marktmeesters werden gedeeld. Onderwerpen waren onder meer opvullen lege plaatsen, digitale registratie van het marktsysteem, communiceren met directe collega’s Maniye en nog veel meer.

Voor de opdrachtgevers waar wij marktmeesters aan leveren een zeer positieve ontwikkeling omdat dit leidt naar nog meer professionaliteit op hun markten.

Voor toekomstige opdrachtgevers een reden om eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te gaan met Maniye.

De marktmeesters en ook wij van Maniye kunnen terug kijken op een bijzonder geslaagde dag en waren er snel uit om volgend jaar dit wederom te organiseren.

Al met al een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. Mijn dank gaat uit naar het personeel van Jasmin Palace voor de prettige ontvangst en bediening.