Nieuwe marktmeester/-manager bij Maniye. - Maniye - Detacheringsbureau
15753
post-template-default,single,single-post,postid-15753,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Nieuwe marktmeester/-manager bij Maniye.

Nieuwe marktmeester/-manager bij Maniye.

Het korps marktmeesters/-managers van Maniye detachering en organisatie is per heden uitgebreid en versterkt met Mas Hensen.
Mas is oud-politieman en zocht na zijn werkbare periode een nieuwe uitdaging.

Zijn hart ligt op straat om met mensen om te gaan. Deze daar te begeleiden, te sturen en eventueel te corrigeren. Tevens is regel- en wetgeving bij hem er met de paplepel ingegoten. Ook administratief, onder meer het rapporteren en vastleggen van feiten en gebeurtenissen, is voor hem geen onbekende.   Voor mij als eigenaar van Maniye de basis om hem de interne cursus marktmeester van Maniye te laten doorlopen. Tijdens deze periode viel mij op dat hij zeer gedreven is en zich zeer enthousiast  liet zien.Na de verplichte stageperiode op de diverse markten is Mas nu klaar om ingezet te worden.
Zijn motto is: ”kom maar op, ik ben er klaar voor”.
Al met al een enthousiaste vent die staat te trappelen als een jonge hond. Met deze nieuwe man heeft Maniye detachering en organisatie weer meer ruimte om u als gemeente en/of organisator van markten te ontlasten bij uw personele problemen.
Voor zowel korte, lange of een onbepaalde periode is Maniye uw uitkomst.