Tijdelijke vervanging Delft - Maniye - Detacheringsbureau
15704
post-template-default,single,single-post,postid-15704,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Tijdelijke vervanging Delft

Tijdelijke vervanging Delft

Begin september 2017 heeft Maniye detachering en organisatie de marktmanager, de heer Paul Nijhuis, van Delft vervangen in verband met zijn welverdiende vakantie.
Na een dag van inwerken  van Anne Mast, marktmanager van Maniye, door de heer Nijhuis, was deze volledig op de hoogte van de lopende gang van zaken op deze mooie markt in het centrum van Delft.
Zijn eerste eigen marktdag in Delft verliep rustig en was door zijn ervaring maar ook goede informatie, overdracht en tools die hij had mee gekregen een zeer goede en geslaagde werkdag.
De tweede marktdag stond voornamelijk in het teken van een verplaatste markt in verband met een evenement in de omgeving en op een gedeelte van het marktterrein.  De verplaatsing was in samenwerking gekomen met medewerking van de lokale marktcommissie. De goede voorbereiding leverde een succes op, ondanks dat de weersomstandigheden deze marktdag slecht waren, waardoor de heer Mast te maken had met een mindere bezetting van kooplieden.
Waar Maniye detachering en organisatie zeer blij mee is dat ondanks de korte tijd van aanvraag voor vervanging van Delft aan Maniye en de daadwerkelijke fysieke inzet, niet ten koste is gegaan van de professionele uitvoering op de markt. Al met al het bewijs dat wij zeer snel en adequaat kunnen handelen en inzetten.
Hier de reactie van de heer Paul Nijhuis:

“Ik ben Paul Nijhuis en opereer in NL onder de naam ‘De Marktmanager’. Ik hou mij vooral bezig met het managen van markten en alle daarbij behorende werkzaamheden, waaronder ook het voorbereiden van bestuursbesluiten en uitvoeren van de belangenbehartiging van de betreffende marktstichtingen of – verenigingen. Ik ben met name actief in Delft, Leiden en Rotterdam.

Ik heb Maniye in de arm genomen om mij te vervangen tijdens mijn vakantie. Er moesten 2 donderdagen waargenomen worden, waarbij er op 1 dag ook nog een ‘verzette’ markt is.
Op mijn verzoek een offerte te maken voor deze vervanging werd snel gereageerd, en al snel zaten we met elkaar rond te tafel om elkander te leren kennen en elkanders verwachtingen van de waarneming te bespreken.

Juist omdat er sprake is van een complexe operatie voor de verzette markt heeft Maniye de tijd genomen om in beeld te krijgen wat er moest gebeuren. Daarvoor is het gehele draaiboek, zoals dat door mij is opgesteld, besproken en nagelopen.
Tijdens mijn vakantie onderhield ik met Maniye contact per SMS / Whatsapp inzake annuleringen van kooplieden, die ondanks de instructie met Maniye contact op te nemen, toch met mij bleven communiceren.
Nadat ik terug kwam van vakantie zaten de uitvoerige dagrapporten al in mijn mailbox.
Van de kooplieden ontving ik de reactie dat zij ook zeer content waren over het optreden van mijn waarnemer.

Juist vanwege de goede gang van zaken zou ik bij een volgende gelegenheid Maniye weer in de arm nemen. Ik kan dan gerust met vakantie.