Uitbreiding weekmarkt Alblasserdam. - Maniye - Detacheringsbureau
15779
post-template-default,single,single-post,postid-15779,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Uitbreiding weekmarkt Alblasserdam.

Uitbreiding weekmarkt Alblasserdam.

U
De wekelijkse markt op maandag van Alblasserdam heeft sinds 16 september 2019 een uitbreiding van 20% gekregen.
Met name op initiatief van Maniye-marktmeester Frank Stoel is er op proef van een half jaar een extra rij kooplieden bij gekomen.

 Op de eerste dag van de   uitbreiding was er ook   een   standwerkersconcours in   het kader van de   voorronden Nederlandse   kampioenschappen   standwerken. Tijdens dit  concours werd er hard   gestreden door de 4 standwerkers om naar de finale te mogen gaan.De wethouder met onder meer marktzaken in zijn portefeuille, de heer Peter Verheij,  was aanwezig om de uitbreiding op te luisteren. Ook werd er gebak aan bezoekers en kooplieden uitgedeeld door medewerkers van de gemeente Alblasserdam. Mede door de inzet van de wethouder en zijn aanpak en enthousiasme, is Alblasserdam trots dat  leegstand van hun markt niet aan de orde is.
Tevens was Robert Busschker van de Centrale Vereniging Ambulante Handel aanwezig om voor de Koopman van september 2019 een artikel met foto’s te maken.


Al met al weer een bewijs dat onder leiding van de Maniye-marktmeesters met kennis, initiatief en enthousiasme, de markten in Nederland weer leven.Op de foto een indruk van gebak etende bezoekers aan de markt Alblasserdam.