Over Frank Stoel

Mijn naam is Frank Stoel en ik ben 53 jaar oud. Sinds 2014 ben ik te vinden op diverse (jaar)markten, braderieën en evenementen met mijn braadworsten-kraam en verkoopwagen waar ik Gyros, patat en diverse snacks verkoop. Deze werkzaamheden voer ik hoofdzakelijk in de maanden maart t/m september uit.

Om in de wintermaanden ook mijn brood te kunnen verdienen ben ik in 2014 in deze maanden voor Maniye Detachering en Organisatie gaan werken als marktmeester.
Dit werd al snel van een enkele markt naar meerdere markten per week het hele jaar door.

Het werken op de markt is mij met de paplepel ingegoten. Mijn grootouders hebben hun leven lang op de markt gestaan, ook mijn ouders en mijn oom, tante en nicht staan nog steeds op de markt. Bij allen heb ik veel meegewerkt.

Door deze ruime ervaringen kan ik mij van beide kanten goed inleven en snel schakelen.

Dit jaar kreeg ik de mogelijkheid, eerder dan gepland, om Maniye Detachering en Organisatie over te nemen van Theo de Jongh.
Deze kans heb ik met beide handen aangenomen. Ik doe dit werk met heel veel plezier. Graag wil ik dit unieke bedrijf voortzetten en groter maken met het professionele team marktmeesters waar ik mee samen werk.

Op 17 november 2020 heb ik mogen tekenen voor de overname.