EVEN VOORSTELLEN P. LAMBRICHTS

Peter Lambrichts

Mijn naam is Peter Lambrichts, ik ben 61 jaar, woon in Stein en ben actief of actief geweest als coördinator van de weekmarkten in Sittard-Geleen, Eindhoven-Woensel en Meerssen. Ik werk graag samen met Frank Stoel van Maniye Detachering & Organisatie, een professionele organisatie, waaraan ik met plezier mijn diensten als marktmanager of marktmeester in de regio Limburg en Noord Brabant aanbied.

Ik ben trots erop dat de markten  in Sittard-Geleen, iedere keer onafgebroken zijn doorgegaan tijdens de coronaperiode. Ik ben verantwoordelijk voor het cornonaproof opstellen en monitoren van de weekmarkten waarbij ik toezicht houd op de performance van zowel de markten als geheel als de individuele ondernemers op de markten. Ik doe dit met veel plezier, creativiteit en enthousiasme en ben zichtbaar aanwezig op de markt. Ik wil een markt waar klanten graag naartoe toekomen voor verse producten, non food, goed advies en een aangename omgeving om hun producten aan te schaffen. Communiceren met de kooplieden, met de winkeliers en horeca-ondernemers is mijn kernkwaliteit, waardoor een positief marktklimaat wordt gecreëerd. Ook in moeilijke situaties tussen partijen, kom ik tot oplossingen zonder in de juridische sfeer terecht te komen.

Ik kan iedere gemeente een samenwerking met Maniye Detachering & Organisatie warm aanbevelen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nieuws

Gerelateerde berichten

EVEN VOORSTELLEN T. KOK

Even voorstellen, mijn naam is Ton Kok. Momenteel loop ik via Maniye als marktmeester in Gorinchem en ‘s – Hertogenbosch.Daarnaast ben ik ook nog marktmeester

EVEN VOORSTELLEN P. LAMBRICHTS

Mijn naam is Peter Lambrichts, ik ben 61 jaar, woon in Stein en ben actief of actief geweest als coördinator van de weekmarkten in Sittard-Geleen,

CORONAPERIKELEN, HOELANG NOG?

In maart van dit jaar begon de corona in onze samenleving haar negatieve uitwerkingen op onze maatschappij te krijgen. De zogenaamde lockdown heeft er in

MANIYE IN BERKEL EN RODENRIJS.

Met ingang van 1 augustus 2020 levert Maniye detachering en organisatie een marktmeester aan de gemeente Berkel en Rodenrijs.Omdat de vorige marktmeester vanwege lichamelijke klachten