MANIYE VRIEND VAN “DE BESTE MARKT VAN NEDERLAND”.

maniye4

Zoals bij de verkiezing van “De beste markt van Nederland” in 2016, is Maniye detachering en organisatie dit ook voor 2017.
Het is ieder jaar weer een happening tijdens het jaarcongres van de CVAH in Almelo. Op dinsdag 14 maart aanstaande zal de bekendmaking een feit zijn tijdens dit congres. Onder meer genomineerd zijn Amersfoort en Haarlem. Aan beide gemeenten levert Maniye detachering en organisatie marktmeesters. Zij hebben grote concurrentie van Heerlen, Hoensbroek, Maastricht, Roermond, Winterswijk, Dordrecht en de Haagse markt voor de titels kleine, middelgrote en grote markt. Natuurlijk wensen wij een ieder veel succes maar onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar Amersfoort en Haarlem
Naast de nominatie is de titel zeer aantrekkelijk voor de uitstraling en naamsbekendheid. Zowel in de landelijke als wel regionale pers is voor de kandidaten en straks voor de winnaars een nog grotere stap tot succes. Alle deelnemers, zowel gemeenten als plaatshouders, hebben de afgelopen maanden er alles aan gedaan om de titel binnen te slepen, ieder op zijn eigen manier.
Nogmaals, iedereen veel succes!!!

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Nieuws

Gerelateerde berichten