ONDERTEKENING AMSTELVEEN

maniye4

Eind september 2017 heeft eigenaar Theo de Jongh van Maniye detachering en organisatie, samen met mevrouw Tabitha van Hove van de gemeente Amstelveen, een overeenkomst ondertekend voor de inzet van een marktmeester op de weekmarkt in Amstelveen.
Maniye-marktmeester Anne Mast was al geruime tijd de vaste vervanger van de gemeentelijke marktmeester Amstelveen, de heer Albert Prins.
De heer Prins gaat deze taak afstoten in verband met andere toegenomen werkzaamheden binnen zijn dienst.
Maniye-marktmeester Ton Kok wordt de vaste vervanger bij Anne Mast, zodat het waarborgen van vaste gezichten op de markt gewaarborgd blijft.
Marktmeester Anne Mast neemt een mooie markt over. Wel zal hij flink aan de bak moeten, want ook in Amstelveen staan veel veranderingen te verwachten in de openbare ruimten. Ook het huidige marktterrein zal hier in betrokken worden.
Ontwikkelingen moet je niet in de weg staan, maar een goede markt is voor de inwoners van Amstelveen van groot belang. Dit kun je aflezen hoe deze wekelijks wordt bezocht en daarbij is de huidige tevredenheid van de kooplieden en belangrijke en betrouwbare graadmeter.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Nieuws

Gerelateerde berichten

ONDERTEKENING AMSTELVEEN

Eind september 2017 heeft eigenaar Theo de Jongh van Maniye detachering en organisatie, samen met mevrouw Tabitha van Hove van de gemeente Amstelveen, een overeenkomst