INZET MARKTMEESTER IN EINDHOVEN

logo

Aan de tijdelijke inzet van marktmeester Frank Stoel van Maniye detachering is in Eindhoven een einde gekomen.
Tijdens de ziekte van één van de vaste gemeentelijke marktmeesters van Eindhoven worstelde de teamleider afdeling Stadstoezicht, mevrouw Daan Meeuwissen, met het rooster van de marktmeesters om deze goed en compleet ingevuld te krijgen.
Medio oktober 2018 kwam het verzoek van de gemeente Eindhoven aan Maniye om op zeer kort termijn een marktmeester te leveren. Op mijn vraag aan mevrouw Meeuwissen wanneer de marktmeester moest beginnen was haar antwoord kort: “gisteren”.
Zo kwam het dat Frank de volgende dag werd ingewerkt door een lokale marktmeester in Eindhoven. Over snel en adequaat handelen gesproken!
Gelukkig voor de herstelde marktmeester in kwestie en ook de gemeentelijke marktorganisatie zijn zij nu weer voltallig. Frank heeft een mooie periode gehad in Eindhoven en kijkt zeer tevreden terug op die tijd.
Ook de afdeling Stadstoezicht van de gemeente Eindhoven heeft de samenwerking met Maniye detachering en organisatie als prettig ervaren.
Hieronder is een gedeelte van de schriftelijke reactie van mevrouw Meeuwissen aan Maniye detachering en organisatie.

Hallo Theo en Frank,
Het moet gezegd zijn: wat een fantastische collega hebben we aan Frank gehad. Ik krijg van de collega’s terug dat zij dankbaar gebruik hebben gemaakt van zijn kennis en kunde en dat hij gekend door/ bekend bij de marktkooplieden uit een natuurlijk overwicht een mooie rol in Eindhoven heeft vervuld.
Het was een genot om snel en praktisch met jullie te kunnen schakelen.
Dank je wel voor alle moeite en inzet.

Daan Meeuwissen, Teamleider Stadstoezicht, gemeente Eindhoven.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nieuws

Gerelateerde berichten

EVEN VOORSTELLEN T. KOK

Even voorstellen, mijn naam is Ton Kok. Momenteel loop ik via Maniye als marktmeester in Gorinchem en ‘s – Hertogenbosch.Daarnaast ben ik ook nog marktmeester

EVEN VOORSTELLEN P. LAMBRICHTS

Mijn naam is Peter Lambrichts, ik ben 61 jaar, woon in Stein en ben actief of actief geweest als coördinator van de weekmarkten in Sittard-Geleen,

CORONAPERIKELEN, HOELANG NOG?

In maart van dit jaar begon de corona in onze samenleving haar negatieve uitwerkingen op onze maatschappij te krijgen. De zogenaamde lockdown heeft er in

MANIYE IN BERKEL EN RODENRIJS.

Met ingang van 1 augustus 2020 levert Maniye detachering en organisatie een marktmeester aan de gemeente Berkel en Rodenrijs.Omdat de vorige marktmeester vanwege lichamelijke klachten