UITBREIDING WEEKMARKT ALBLASSERDAM.

maniye4

De wekelijkse markt op maandag van Alblasserdam heeft sinds 16 september 2019 een uitbreiding van 20% gekregen.
Met name op initiatief van Maniye-marktmeester Frank Stoel, is er op proef van een half jaar een extra rij kooplieden bij gekomen.
Op de eerste dag van de uitbreiding was er ook een standwerkersconcours in het kader van de voorronden Nederlandse kampioenschappen standwerken. Tijdens dit concours werd er hard gestreden door de standwerkers om naar de finale te mogen gaan. De wethouder met onder meer marktzaken in zijn portefeuille, de heer Peter Verheij, was aanwezig om de uitbreiding op te luisteren. Ook werd er gebak aan bezoekers en kooplieden uitgedeeld door medewerkers van de gemeente Alblasserdam. Mede door de inzet van de wethouder en zijn aanpak en enthousiasme, is Alblasserdam trots dat leegstand van hun markt niet aan de orde is.
Tevens was Robert Busschker van de Centrale Vereniging Ambulante Handel aanwezig om voor de Koopman van september 2019 een artikel met foto’s te maken.

Al met al weer een bewijs dat onder leiding van de Maniye-marktmeesters met kennis, initiatief en enthousiasme, de markten in Nederland weer leven.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Nieuws

Gerelateerde berichten

UITBREIDING WEEKMARKT ALBLASSERDAM.

De wekelijkse markt op maandag van Alblasserdam heeft sinds 16 september 2019 een uitbreiding van 20% gekregen.Met name op initiatief van Maniye-marktmeester Frank Stoel, is