TROTS OP DE KOOPLIEDEN.

logo

Natuurlijk is het hun inkomen en natuurlijk hebben zij er belang bij, maar de creativiteit welke de kooplieden hebben getoond in deze periode om de veiligheid van hun klanten, zichzelf te waarborgen, maar ook de inrichting van hun standplaats, heeft mij niet alleen verbaasd maar ook gelukkig gemaakt. Hierdoor denk ik dat een compliment naar deze doelgroep/helden die nooit wordt genoemd in een persconferenties best eens gemaakt mag worden.

“EEN HELE GROTE PLUIM”.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nieuws

Gerelateerde berichten

EVEN VOORSTELLEN T. KOK

Even voorstellen, mijn naam is Ton Kok. Momenteel loop ik via Maniye als marktmeester in Gorinchem en ‘s – Hertogenbosch.Daarnaast ben ik ook nog marktmeester

EVEN VOORSTELLEN P. LAMBRICHTS

Mijn naam is Peter Lambrichts, ik ben 61 jaar, woon in Stein en ben actief of actief geweest als coördinator van de weekmarkten in Sittard-Geleen,

CORONAPERIKELEN, HOELANG NOG?

In maart van dit jaar begon de corona in onze samenleving haar negatieve uitwerkingen op onze maatschappij te krijgen. De zogenaamde lockdown heeft er in

MANIYE IN BERKEL EN RODENRIJS.

Met ingang van 1 augustus 2020 levert Maniye detachering en organisatie een marktmeester aan de gemeente Berkel en Rodenrijs.Omdat de vorige marktmeester vanwege lichamelijke klachten