WAAR IS MANIYE DETACHERING EN ORGANISATIE IN GESPECIALISEERD?

logo

Het motto van Maniye detachering en organisatie is “ontzorgen”.
Daarom willen wij u informeren waarin wij uw probleem op kort termijn professioneel kunnen oplossen.
Wij kunnen ervaren marktmeesters en –managers op kort termijn leveren voor een korte, lange, maar ook voor een onbepaalde periode. Ook tijdens de vakantie, ziekte of andere afwezigheid van uw marktmeester(s).
Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij marktverplaatsingen.
Wij kunnen uw markt(en) controleren en inspecteren op veiligheid. Gediplomeerde specialisten brengen advies en rapport uit. Denk hierbij aan (mobiele) stroomkasten, snoeren en installaties verkoopwagens.
Wij kunnen u adviseren bij vernieuwing van uw marktverordening en/of marktreglementen maar kunnen deze ook in een voorstel voor u schrijven.
Wij kunnen u adviseren, maar kunnen ook voorstellen beleidsstukken voor u schrijven op marktgebied. Denk hierbij onder meer adviezen naar de gemeenteraad en/of gemeenteambtenaren en –afdelingen.
Wij kunnen voor u kooplieden zoeken in voor u bepaalde branche. Onze marktmeesters hebben veel inzicht wat de kooplieden op hun markt nog zoeken voor andere marktdagen, wellicht iets voor uw markt.
Wij kunnen door onze ervaring bijna alle marktvraagstukken voor u oplossen of adviseren u hierin.
Wij kunnen u ook adviseren om uw leegstand op de markt op maat aan te pakken.
Tevens kunne wij u adviseren wat mogelijk is om uw markt meer bekendheid te geven. Reclame, acties en andere activiteiten kunnen hier in bijdragen.
Zoals u leest heeft Maniye detachering en organisatie op alle gebieden voor uw marktprobleem wellicht een oplossing.
Maniye werkt samen met ervaren en professionele mensen. Zij hebben zich in de loop der jaren bewezen dat zij uw problemen kunnen ontzorgen. Of het nu gaat uitvoerend op de markt, beleidsmatig of op administratief gebied.
Maniye heeft heel veel problemen van diverse markten in Nederland verzameld met daarbij de behorende oplossingen.

Kortom: wacht niet langer en mail geheel vrijblijvend met Maniye detachering en organisatie, info@maniye.nl.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nieuws

Gerelateerde berichten

EVEN VOORSTELLEN T. KOK

Even voorstellen, mijn naam is Ton Kok. Momenteel loop ik via Maniye als marktmeester in Gorinchem en ‘s – Hertogenbosch.Daarnaast ben ik ook nog marktmeester

EVEN VOORSTELLEN P. LAMBRICHTS

Mijn naam is Peter Lambrichts, ik ben 61 jaar, woon in Stein en ben actief of actief geweest als coördinator van de weekmarkten in Sittard-Geleen,

CORONAPERIKELEN, HOELANG NOG?

In maart van dit jaar begon de corona in onze samenleving haar negatieve uitwerkingen op onze maatschappij te krijgen. De zogenaamde lockdown heeft er in

MANIYE IN BERKEL EN RODENRIJS.

Met ingang van 1 augustus 2020 levert Maniye detachering en organisatie een marktmeester aan de gemeente Berkel en Rodenrijs.Omdat de vorige marktmeester vanwege lichamelijke klachten